TJS Service


☎ 06-33976731
Bouw- en verbouwwerkzaamheden in de breedste zin van het woord
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

TJS Service is een vertrouwd adres voor bouw en verbouwwerkzaamheden, laminaatvloeren leggen maar ook schoonmaak voor oplevering, projectbasis en/of verkoopklaar maken van uw huis.

Door onze jarenlange ervaring in en goede contacten met leveranciers van de verschillende diensten, kunnen wij een totaalpakket leveren aan u als klant.

Bij TJS Service vinden wij persoonlijk contact met de klanten van groot belang. Goede communicatie is de belangrijkste factor voor het correct uitvoeren van de opdracht. Wij zullen dan ook, indien dit mogelijk is altijd eerst langskomen om de klus te bekijken en eventueel tips te geven om de klus te bevorderen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.