TJS Service


☎ 06-33976731
Voor particulieren, bedrijven, instellingen- en VvE
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

TJS Service is een vertrouwd adres voor behangwerk, systeemplafonds leveren/monteren, schilderen en laminaatvloeren leggen.

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en goede contacten met leveranciers van de verschillende diensten, kunnen wij een totaalpakket leveren aan u als klant.

Bij TJS Service vinden wij persoonlijk contact met de klanten van groot belang. Goede communicatie is de belangrijkste factor voor het correct uitvoeren van de opdracht. Wij zullen dan ook altijd voordat we de opdracht aannemen de definitieve afspraken in een opdrachtbevestiging naar de klant toesturen. Alleen na ondertekening van deze opdrachtbevestiging zullen wij de opdracht uitvoeren, zodat wij maar ook de klant zeker is van een goede afhandeling van de afspraak die onderling is gemaakt.

Tevens geven wij garantie op het geleverde werk.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van, behang- en schilderwerk.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.