TJS Service


☎ 06-33976731
Voor particulieren, bedrijven, instellingen- en VvE
Home » Diensten » Glasvezelbehang en renovlies

Glasvezelbehang en renovlies

Glasvezelbehang is de ideale wandafwerking. Glasvezelbehang is erg sterk en hierdoor wordt uw muur beschermd tegen krassen en stoten en is geschikt voor iedere muur.

In combinatie met een goede latex is het zeer geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes, denk hierbij aan bijvoorbeeld wachtkamers in ziekenhuizen of huisartsen.

De belangrijkste kenmerken van glasvezelbehang

– stootvast

– naadloos

– reinigbaar

– gesloten oppervlak

– brandveilig

– bestand tegen vele reinigingsmiddelen

– allergie vrij

 

Renovlies

Renovlies/glasvezel behang heeft een sterk egaliserende werking waardoor het zeer geschikt als wandafwerking op wanden in nieuwbouwhuizen of gerenoveerde huizen. In verband met het “werken” van de gebruikte materialen in een nieuwbouwwoning wordt¬† direct stucen vaak afgeraden omdat er scheurvorming kan ontstaan. Vaak wordt een (nieuwbouw) woning behangklaar afgeleverd en zijn mensen geneigd deze direct te laten stucen. Dit kan natuurlijk maar er wordt tegenwoordig ook geadviseerd deze voor de eerste 5 jaar te laten behangen met glasvezel of renovlies behang. Dit zal voor de eerste paar jaar eventuele scheurvorming maskeren.

 

Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasvliesbehang. Wij verzorgen alles, van A tot Z.

Glasvezelbehang is ook verkrijgbaar in een exclusief design. Wij maken uw kamers weer sfeervol!